# ACADEMY

Opleidingen bij Elevate

Van trainingen tot asistentie en inspecties op het dak
Elevate doet veel meer dan adviseren bij de keuze van het juiste dakafdichtingssysteem. Ze verzorgt opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten en aannemers, bieden technische assistentie op het dak en voeren tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

Opleiding
Het gebruik van een hoogwaardige dakfolie is geen garantie op een duurzame en waterdichte dakbedekking. De plaatsing moet immers ook op een professionele manier worden uitgevoerd. Daarom organiseert Elevate opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten, voorschrijvers, aannemers en bouwpromotoren in het trainingscentrum van Elevate in Zaventem.

Alle opleidingen worden uitgewerkt op maat van de deelnemers. De theorie wordt hierbij wel telkens geïllustreerd met praktijkgerichte oefeningen in het atelier van het opleidingscentrum.
Vanuit de jarenlange ervaring in de daksector organiseert Elevate zelf regelmatig seminaries voor dakdekkers, vertegenwoordigers, bouwheren en voorschrijvers.

Technische assistentie op het dak
Elevate beperkt zich niet tot het adviseren van de juiste dakoplossing. Ook tijdens de plaatsing stellen we onze jarenlange expertise op het vlak van dakafdichting ten dienste van de dakdekkers. We helpen ze bij de opstart van de werf, voeren tussentijdse controles uit en verzorgen de finale inspectie. Zo garanderen we dat de verwerkingsrichtlijnen juist werden opgevolgd en bijgevolg, de duurzaamheid van de dakbedekking.

Img 6625 Lr

Opleiding voor architecten

Deze praktijkgerichte EPDM-opleiding is specifiek opgemaakt voor de architect. Hierbij gaat u zelf aan de slag met een naad, binnen- of buitenhoek en ontdekt u alle creatieve mogelijkheden van EPDM. Vervolmaak nu uw praktijkkennis over EPDM en controleer zelf de uitgevoerde daken van uw projecten.

Img 8759 Lr

Opleiding voor dakdekkers

RubberGard EPDM kan enkel geplaatst worden door dakdekkers die opgeleid en erkend zijn door Elevate. Daarom bieden we een uitgebreid pakket van opleidingen over heel België aan. Hierbij wordt u vertrouwd gemaakt met alle aspecten van het plaatsen van een EPDM daksysteem, of u nu pas begint of reeds ervaring heeft.