Opleidingen

RubberGard EPDM opleiding

#Architecten
12/09/23
Interactieve theorie- en praktijkopleiding met demonstraties waar je zelf aan de slag kan met Elevate RubberGard EPDM.
Meer info
Pagina 1 van 1

OPLEIDINGEN
BIJ ELEVATE

Elevate Opleidingen

Van trainingen tot asistentie en inspecties op het dak

Elevate (voorheen Firestone daksystemen) doet veel meer dan adviseren bij de keuze van het juiste dakafdichtingssysteem. Ze verzorgt opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten en aannemers, bieden technische assistentie op het dak en voeren tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

Opleiding

Het gebruik van een hoogwaardige dakfolie is geen garantie op een duurzame en waterdichte dakbedekking. De plaatsing moet immers ook op een professionele manier worden uitgevoerd. Daarom organiseert Elevate opleidingen en trainingen voor dakdekkers, architecten, voorschrijvers, aannemers en bouwpromotoren in het trainingscentrum van Elevate Building Products in Zaventem.

Alle opleidingen worden uitgewerkt op maat van de deelnemers. De theorie wordt hierbij wel telkens geïllustreerd met praktijkgerichte oefeningen in het atelier van het opleidingscentrum.
Vanuit de jarenlange ervaring in de daksector organiseert Elevate zelf regelmatig seminaries voor dakdekkers, vertegenwoordigers, bouwheren en voorschrijvers.

Technische assistentie op het dak

Elevate beperkt zich niet tot het adviseren van de juiste dakoplossing. Ook tijdens de plaatsing stellen we onze jarenlange expertise op het vlak van dakafdichting ten dienste van de dakdekkers. We helpen ze bij de opstart van de werf, voeren tussentijdse controles uit en verzorgen de finale inspectie. Zo garanderen we dat de verwerkingsrichtlijnen juist werden opgevolgd en bijgevolg, de duurzaamheid van de dakbedekking.