# OVER ONS

Firestone Building Products

Firestone Building Products maakt deel uit van Holcim, pionier in bouwoplossingen. Samen bieden Firestone en Holcim een uitgebreid assortiment aan van duurzame bouwoplossingen die de wereld groener en slimmer maakt voor iedereen.

Als innovatief bedrijf is Firestone Building Products uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van rubberen dakafdichtings- en waterdichtingssystemen voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

Bezoek hier de Europese website: www.firestonebpe.com.

Firestone Corp C Bldgprod Rgb 2c

Lokaal aanspreekpunt van wereldwijde fabrikant van dakafdichtingssystemen

Advies, ondersteuning én begeleiding

De Firestone Official Sales Rep is sinds vele jaren het lokaal aanspreekpunt van Firestone Building Products in België, Nederland en Luxemburg. We geven architecten, dakdekkers en bouwpromotoren deskundig advies bij de keuze van de juiste dakbedekking. Naast de RubberGard EPDM dakfolie en het UltraPly TPO membraan van Firestone (in diverse afmetingen en diktes), biedt Firestone ook een compleet gamma accessoires aan voor de afdichting van naden en details op het dak zoals doorvoeren, hoeken, afvoeren, dakranden en wandaansluitingen.

Bovenop uitgebreide informatie over de beschikbare dakafdichtingssystemen en dakbedekkingsmaterialen, begeleiden we de aannemer en dakdekker bij de bestelling, organiseren we theoretische en praktische opleidingen, bieden we technische assistentie op het dak en voeren we tussentijdse controles en finale inspecties uit op de werf.

De Firestone Official Sales Rep voor de Benelux is gevestigd in Herzele en wordt gerund door Koen De Landsheere en zijn echtgenote Sigrid De Cooman. Samen met hun team zijn ze een professioneel aanspreekpunt voor architecten, aannemers, bouwheren, huisvestingsmaatschappijen, de overheid, … in België, Nederland en Luxemburg. Ze adviseren en ondersteunen deze partijen bij de selectie en de plaatsing van alle dakafdichtingssystemen van Firestone Building Products. Dit gaat van EPDM en TPO dakmembranen en accessoires over isolatieplaten en scheidingsplaten tot PU lijmen. Voor commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Bij nieuwbouwprojecten en renovaties van daken.

De Firestone Official Sales Rep werd in 2008 opgericht door Koen De Landsheere. Ook al is deze onderneming nog relatief jong, toch kan ze terugvallen op een jarenlange ervaring in de daksector. Zaakvoerder Koen begon zijn carrière immers in 1996 als technisch-commercieel verantwoordelijke bij CPE, een erkend distributeur van de dakafdichtingsproducten van Firestone Building Products in België.

TEAM

Firestone Team Koen

Koen De Landsheere

Sales REP FBPE Benelux

Brm Sigrid De Cooman

Sigrid De Cooman

Logistics and Sales Support

Brm Glenn Michiels

Glenn Michiels

Account Manager

Brm Jens Breynaert

Jens Breynaert

Technical Project Engineer

Brm Kevin Vandevelde

Kevin Vandevelde

Internal Sales Support

Eddy Small

Eddy Harthoorn

Business Development Manager
Nederland

Placeholder

Iliyan Iliev

Technical Representative

Brm Pim Van Hees

Pim van Hees

Technical Representative